TERMENI SI CONDITII

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.


INFORMATII GENERALE                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         DEFINITII SI TERMENI                                                                                                                   Vanzatorul  Optim Prix Data S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand numar de ordine in Registrul Comertului J17/496/2017, cod unic de inregistrare fiscala  RO37331208 denumita in continuare vanzatorul/”Optim Prix Data S.R.L.                                                                 Utilizator – orice persoana fizica care are varsta de majorat implinita sau persoana juridica, legal constituita, inregistrata pe site, direct, sau prin reprezentantii sai legali, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Online.                                                                                               Cumparator/Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta de majorat implinita sau persoana juridica sau orice entitate juridica, legal constituita, care isi face un cont in site, care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre vanzator (electronic, telefonic etc.) in baza crearii unui cont si/sau in baza unui acord de utilizare existent intre vanzator si acesta si care, acceptand Termenii si Conditiile Online, efectueaza o comanda valida pe site (initiaza, completeaza si finalizeaza o comanda). Inainte de a fi cumparator/client, orice persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site, devine mai intai utilizator.                                                                                                               Varsta de majorat – varsta implinita de 18 ani pentru ambele sexe;                                                      Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite utilizatorului/ cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi, garantii bunuri etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea contului sunt corecte, complete si actualizate.


Cos/Cosul meu – sectiune din cont care permite utilizatorului/cumparatorului/ sa adauge bunuri si/sau servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care bunurile si/sau serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul va beneficia de serviciul oferit de catre vanzator de urmarire a bunurilor si/sau serviciilor prin primirea de comunicari comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online gazduit la adresa web www.cupe-trofee-medalii.ro 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si/sau servicii de pe site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe site, inclusiv produsele si/sau serviciile mentionate in comanda, ale caror caracteristici au fost agreate de cumparator, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat, inclusiv documentele aferente mentionate in prezentul document.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului. Comanda valida confirmata de catre vanzator, conform celor specificate in prezentul document, constituie contract

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda, in sensul scaderii numarului acestora. Intr-o astfel de situatie, vanzatorul va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna proportional o parte din suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul email-ului (postei electronice) si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.
Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Folosirea continutului, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea acestuia, implica aderarea si acceptarea utilizatorului/clientului la prezentele Termeni si Conditii Online.

Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui utilizator/cumparator.
Pentru motive justificate vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului/ cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii utilizatorului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel vanzatorul. In oricare dintre aceste cazuri, utilizatorul/cumparatorul se poate adresa vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.
Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Vanzatorul poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia, etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui bun sau serviciu, in vederea monitorizarii bunei functionalitati a site-ului, cat si pentru imbunatatirea serviciilor oferite prin intermediul site-ului, cumparatorului i se va solicita inscrierea unui review legat de bunul si/sau serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de e-mail inscrisa de cumparator in cont. In acest fel, cumparatorul contribuie la informarea altor posibili utilizatori/clienti/cumparatori de pe site si se implica activ in dezvoltarea de noi servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor bunurilor.
In cazul platilor online sau prin virament, vanzatorul nu este/nu poate fi facuta responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala Leul (RON), comisioane interbancare, comisioane BNR, etc. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
Informatiile, respectiv imaginile/pozele bunurilor de pe site au caracter informativ, iar bunurile livrate pot diferi de imaginile lor prezente pe site din punct de vedere al culorii sau nuantei.
Promotiile/ofertele prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
Prezenta bunurilor pe site NU garanteaza existenta lor in STOC. Verificarea stocului se poate face numai prin procesarea comenzii. În cazul în care bunul nu se va mai regăsi în stoc, vanzatorul își rezervă dreptul să anuleze în mod unilateral comanda și să restituie banii cumpărătorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul bunurilor si/sau serviciilor afisate pe site, fara o instiintare/notificare prealabila, in conformitate cu politica sa comerciala si de vanzari. vanzatorul isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice alta informatie de pe site, fara nici o anuntare prealabila.

Pentru o buna informare a sa, cumparatorul va monitoriza permanent Termenii si Conditiile Online, care pot fi actualizate, modificate si completate oricand de vanzator.
In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si Conditiile Online valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acesteia in scris de catre cumparator catre vanzator.
Prin folosirea site-ului, utilizatorul/clientul/cumparatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, vanzatorului sau oricarui tert cu care vanzatorul are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

                                                                                                                                                                     COMANDA                                                                                                                               Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda prin efectuarea platii prin una dintre modalitatile indicate expres pe site. Odata adaugat in cos, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/Serviciu in cos, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.                                                                          Pentru a duce la bun sfarsit o comanda, cumparatorul trebuie sa urmeze optiunea “finalizeaza comanda”, care, dupa introducerea produselor in cos, ofera cumparatorului posibilitatea de a opta intre: (i) a utiliza contul sau existent pe site, pentru autentificare; sau (ii) a crea un cont nou in scopul autentificarii;                                                                                                                             Prin finalizarea comenzii cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii omenzii.                         Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.                                                                                                                         Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:                                   - neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;                                                                                                                                        - -  -invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de vanzatorul, in cazul platii online    datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt nereale, incomplete si/sau incorecte          In cazul unei erori cu privire la pretul produselor, generate de comunicarea tehnica gresita dintre programul de gestiune si preturi al vanzatorului si site-ul www.cupe-trofee-medalii.ro. In nicio situatie nu se pune problema de nerespectare a drepturilor consumatorului.

                                                                                                                                                                In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.
Disponibilitatea unui bun va fi afisata in site dupa cum urmeaza:
Disponibil online – avem mai mult de 3 bucati in stocul vanzatorului
Stoc limitat – avem mai putin de 3 bucati in stocul vanzatorului
Stoc epuizat – Nu mai exista pe stoc

La comandă – bunul nu exista in stocul vanzatorului si urmeaza a fi comandat de vanzator de la furnizor
Posibilitatea anularii unei comenzi este disponibila prin trimiterea unui e-mail catre adresa: optimprixdata@gmail.com
Daca v-ati  razgandit si nu mai doriti  un bun din comanda, doriti  alt bun decat cel comandat sau nu mai doriti  niciunul dintre bunurile comandate, ne puteti  anunta cat mai repede pe adresa de e-mail: optimprixdata@gmail.com. Colegii nostri vor face tot posibilul sa va modifice sau sa va anuleze comanda.
                                                                                                                   Cupe-trofee-medalii.ro va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, imaginile prezentate avand scop orientativ.            Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest site se considera un contract intre utilizator si Optim Prix Data SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Optim Prix Data SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar. Promotiile/ofertele prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.                                                                                                                                                                                                                                                                          GARANTII

Toate bunurile comercializate de catre vanzator beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale vanzatorului. Bunurile achizitionate prin intermediul site-ului care nu ajung la client in conditii bune din pricina transportului vor fi schimbate de catre cumparator. Daunele bunurilor se vor transmite de catre cumparator vanzatorului in termen de maxim 24 ore de la primirea comenzii pe adresa de email a vanzatorului prezentand poze clare ale bunurilor avariate.                                                           Magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

- intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
- deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
- informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.

 Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza datele din contul sau ori de cate ori este cazul si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.       Cupe-trofee-medalii.ro foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii.          Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata. Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.                                                                         Magazinul online  cupe-trofee-medalii.ro este responsabil sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.


Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre  cupe-trofee-medalii.ro doar in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.


Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.


FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Urmariti-ne pe Facebook