Modalități de plata

Preturilor bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului sunt in lei si contin TVA. Facturarea lor se face folosind informatiile transmise de cumparator.

Optim Prix Data va transmite catre cumparator factura aferenta comenzii, prin email in cazul solicitarii pentru plata prin OP sau in format fizic impreuna cu coletul, in cazul platilor ramburs si prin card online. 

Plata facturilor se poate face astfel:

- Ramburs la primirea produselor prin curier

- Prin virament cu ordin de plata in contul indicat pe factura pe care o veti primi din partea noastra. In acest caz, va rugam sa indicati in detaliile platii numarul facturii

- Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) – în curând.

Dacă ați ales metoda de plată  "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut!
Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Urmariti-ne pe Facebook