Dacă ești nemulțumit de produsele cumpărate de la www.cupe-trofee-medalii.ro și vrei să renunți la cumpărare și implicit să primești banii înapoi, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor în maxim 14 zile calendaristice, conform dispozițiilor UG nr. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Nu se returnează contravaloarea transportului.

Termenul de 14 zile calendaristice prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data primirii lor de către consumator.

Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicație la distanță.

Dreptul de retur în 14 zile calendaristice se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.cupe-trofee-medalii.ro

Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Conform OUG nr. 34/2014 consumatorul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente transportului tur/retur al produselor. Totodată, clientul trebuie să se asigure că la retur produsele vor ajunge în starea în care le-a recepționat de la vânzător.

Un produs poate fi returnat/schimbat o singură dată.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator.

ATENȚIE!!!

Produsele personalizate la cererea clientului nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt personalizate la comândă și nu pot fi revândute.

Urmariti-ne pe Facebook